Juhlapalvelut

Tervaniemi on suosittu perhejuhlien ja tapaamisten pitopaikka. Häät, syntymäpäivät, ylioppilasjuhlat, oli juhla mikä hyvänsä, elämäsi tärkeimmät juhlat ansaitsevat arvoisensa puitteet. Tervaniemen kauniit antiikkikalustein sisustetut juhlasalit luovat hienot puitteet ikimuistoisille juhlille. Kartanon saleihin mahtuu illallistamaan 115 henkeä. Kartanon viinikellari tarjoaa tunnelmalliset jatkot onnistuneille juhlille. Modernin lisärakennuksen maisemasali tarjoaa uudenaikaiset juhlatilat noin 50 hengelle. Kartanon ja maisemasalin terassit ovat vieraiden käytössä. Tervaniemen rannassa on mahdollista ikuistaa juhlapäivänne kauniin järvimaiseman äärellä.

Haluamaanne ohjelmaa, vaikka tanssia voidaan järjestää kartanon rantasalissa, joista löytyvät äänentoistolaitteet ja diskovalot.

Tarjoamme myös uudistuneella menulistallamme maistuvia herkkuja juhlapäivän herkutteluun. Kokkimme valmistavat juhlavan illallisbuffetin juhlaanne varten. Juhlamenut ovat runsaat ja voidaan tarvittaessa muokata toiveittenne mukaisiksi.

Hääparin on tärkeän päivän päätteeksi mahdollista majoittua romanttisesti kartanon hääsviitissä, johon kuuluu kuohuviiniaamiainen kartanon tornissa. Vieraat voivat majoittua kodikkaissa hirsimökeissämme aivan kartanon pihapiirissä.

Ennen tärkeää päivää voimme sopia tutustumisvierailusta paikan päällä, jolloin voimme esitellä tilamme teille.

Tervetuloa nauttimaan Tervaniemen kartanon vieraanvaraisuudesta.

HighSlide JS

HighSlide JS

HighSlide JS

HighSlide JS

HighSlide JS